WORKSHOPS 👨‍🍳

Inmiddels werk ik al 19 jaar in de horeca. Zeven jaar geleden begon ik met het geven van kookworkshops en dit bleek het perfecte huwelijk tussen koken, werken met mensen en het gastheerschap. Veel van mijn producten komen uit mijn eigen, biologische moestuin. Werken met mooie, eerlijke en verantwoorde ingrediënten vind ik erg belangrijk. Ik nodig jullie uit om onder mijn bezielende begeleiding te komen genieten, ruiken, creëren en proeven in mijn kookstudio aan de Piushaven in Tilburg. Hier verzorg ik samen met collega's workshops voor 10 tot 40 personen.

Workshop blackbox ◼️

Bij deze workshop werken jullie met luxe, seizoensgebonden producten die wij speciaal voor u hebben geselecteerd. Wat jullie precies gaan doen, dat blijft nog een verrassing.  We gebruiken verschillende technieken om heerlijke gerechten te creëren waar menig restaurant jaloers op is. Het menu dat jullie gaan bereiden bestaat uit vier gangen. Tijdens de workshop wordt u begeleid door een echte chef! 

De kosten van deze workshop zijn €70,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank.

Tijdsduur workshop ⏱️ ongeveer 4,5 uur.

Workshop Italiano 🍅

Tijdens deze workshop verkennen jullie de Italiaanse keuken. Deze staat bekend om haar pure smaken en elegante eenvoud. Wij wisselen regelmatig van menu. Zo houden wij het ook voor onszelf uitdagend. We kunnen zelf pasta maken van biologisch deeg en kruiden uit de tuin. Wellicht roken we zelf tomaten voor een spannende saus. Het menu dat jullie gaan bereiden bestaat uit drie gangen. 

Tijdens de workshop wordt u begeleid door een echte chef!

De kosten van deze workshop zijn €65,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank.

Tijdsduur  workshop⏱️ ongeveer 4,5 uur.

Workshop vegan 🌿

Tijdens deze kleurrijke workshop leren jullie hoe je fantastische gerechten kunt bereiden met enkel plantaardige ingrediënten. Het is tijd om het plant-beest in jezelf te bevrijden! Het menu stemmen wij af op wat het seizoen ons brengt. Zo houden wij het ook voor onszelf uitdagend. Het menu dat jullie gaan bereiden bestaat uit drie gangen.

Tijdens de workshops wordt u begeleid door een echte chef.

De kosten van deze workshop zijn €60,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank.

Tijdsduur workshop ⏱️ ongeveer 4,5 uur.

Tijdens deze workshop bereiden we meerdere, kleine bites en hapjes. Samen maken we een reis rond de wereld. We gaan op zoek naar verrassende smaken, texturen en geuren. Aan het eind van deze workshop staat de tafel vol met geurige, smaakvolle gerechtjes die jullie gezamenlijk zullen nuttigen. Fingerlicking good food for the soul!

Tijdens de workshop wordt u begeleid door een echte chef! 

De kosten van deze workshop zijn €55,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank.

Tijdsduur workshop ⏱️ ongeveer 4 uur.

Workshop streetfood 🌮

Workshop Asiana 🥢

Tijdens deze workshop neem ik jullie mee naar een van mijn favoriete culinaire werelddelen: Azië! In dit continent vinden we prachtige kruiden, specerijen en technieken. Vind je het leuk en spannend om nieuwe smaken en texturen te ontdekken? Ik nodig je graag uit voor een smaakvolle en exotische workshop. 

Tijdens de workshop wordt u begeleid door een echte chef! Het menu dat jullie gaan bereiden bestaat uit drie gangen.

De kosten van deze workshop zijn €60,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank. U kunt ook gebruik maken van ons drankarrangement. Hiervoor betaalt u € 6,- per persoon, per uur. 

Tijdsduur workshop ⏱️ ongeveer 4,5 uur.

Een ode aan mijn leermeester 🌶️

Hans Prevoo is een van de meest toonaangevende personen in mijn leven geweest. Een eigenzinnige, markante man met een enorme passie voor eten. Een bevlogen, vrije geest die me alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Helaas zijn die vrije geest en het lichaam van elkaar gescheiden toen hij 61 jaar oud was. Veel te jong. Maar Hans, fijne vent, de herinneringen en al jouw waardevolle lessen nemen ze mij nooit meer af. Proost!