WORKSHOPS 

Inmiddels werk ik al twintig jaar in de horeca. Acht jaar geleden begon ik met het geven van kookworkshops en dit bleek het perfecte huwelijk tussen koken, werken met mensen en het gastheerschap. Veel van mijn producten komen uit mijn eigen, biologische moestuin. Werken met eerlijke en verantwoorde ingrediënten vind ik belangrijk. Ik nodig jullie uit om onder onze bezielende begeleiding te komen genieten, ruiken, creëren en proeven in mijn kookstudio aan de Piushaven in Tilburg. Hier verzorg ik samen met collega's workshops voor 10 tot 40 personen.

Workshop blackbox ◼️

Bij deze workshop werken jullie met luxe, seizoensgebonden producten die wij speciaal voor u hebben geselecteerd. Wat jullie precies gaan doen blijft nog een verrassing.  We gebruiken verschillende technieken om heerlijke gerechten te creëren waar menig restaurant jaloers op is. Het menu dat jullie gaan bereiden bestaat uit vier gangen. Tijdens de workshop wordt u begeleid door een echte chef! 

De kosten van deze workshop zijn €70,00 p.p. excl. btw ( €80,50 incl. btw ) Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank. U kunt ook gebruik maken van ons drankarrangement. Hiervoor betaalt u €6,50 per persoon, per uur. 

Tijdsduur workshop ⏱️ ongeveer 4,5 uur.

Workshop Italiano 🍅

Tijdens deze workshop verkennen jullie de Italiaanse keuken. Deze staat bekend om haar pure smaken en elegante eenvoud. Wij wisselen regelmatig van menu. Zo houden wij het ook voor onszelf uitdagend. We kunnen zelf pasta maken van biologisch deeg en kruiden uit de tuin. Wellicht roken we zelf tomaten voor een spannende saus. Het menu dat jullie gaan bereiden bestaat uit drie gangen. 

Tijdens de workshop wordt u begeleid door een echte chef!

De kosten van deze workshop zijn €65,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank. U kunt ook gebruik maken van ons drankarrangement. Hiervoor betaalt u €6.50 per persoon, per uur. 

Tijdsduur  workshop⏱️ ongeveer 4,5 uur.

Workshop vegan 🌿

Tijdens deze kleurrijke workshop leren jullie hoe je fantastische gerechten kunt bereiden met enkel plantaardige ingrediënten. Het is tijd om het plant-beest in jezelf te bevrijden! Het menu stemmen wij af op wat het seizoen ons brengt. Zo houden wij het ook voor onszelf uitdagend. Het menu dat jullie gaan bereiden bestaat uit drie gangen.

Tijdens de workshops wordt u begeleid door een echte chef.

De kosten van deze workshop zijn €60,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank. U kunt ook gebruik maken van ons drankarrangement. Hiervoor betaalt u €6,50 per persoon, per uur. 

Tijdsduur workshop ⏱️ ongeveer 4,5 uur.

Workshop Asiana 🥢

Tijdens deze workshop neem ik jullie mee naar een van mijn favoriete culinaire werelddelen: Azië! In dit continent vinden we prachtige kruiden, specerijen en technieken. Vind je het leuk en spannend om nieuwe smaken en texturen te ontdekken? Ik nodig je graag uit voor een smaakvolle en exotische workshop. 

Tijdens de workshop wordt u begeleid door een echte chef! Het menu dat jullie gaan bereiden bestaat uit drie gangen.

De kosten van deze workshop zijn €60,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank. U kunt ook gebruik maken van ons drankarrangement. Hiervoor betaalt u €6,50 per persoon, per uur. 

Tijdsduur workshop ⏱️ ongeveer 4,5 uur.

Workshop streetfood 🌮

Tijdens deze workshop bereiden we meerdere, kleine bites en hapjes. Samen maken we een reis rond de wereld. We gaan op zoek naar verrassende smaken, texturen en geuren. Aan het eind van deze workshop staat de tafel vol met geurige, smaakvolle gerechtjes die jullie gezamenlijk zullen nuttigen. Fingerlicking good food for the soul!

Tijdens de workshop wordt u begeleid door een echte chef! 

De kosten van deze workshop zijn €55,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief brood met huisgemaakte smeersels en tafelwater en exclusief drank. U kunt ook gebruik maken van ons drankarrangement. Hiervoor betaalt u €6,50 per persoon, per uur. 

Tijdsduur workshop ⏱️ ongeveer 4 uur.

Cooktales | cocktailworkshop 🍹

Cocktails, dat zijn toch die fleurige, zoete drankjes waar vaak een kleurrijk parapluutje in prijkt? Cocktails zijn meer dan een zoete versnapering op een zonnige dag. Wist u dat er achter deze heerlijke drankjes een hele culinaire wereld schuilt? 

Wij presenteren u Cooktales: cocktails met een verhaaltje

Waar kun je dranken mee infuseren? Hoe maak je de lekkerste en meest bijzondere siropen? Wat zijn bitters en welke ingrediënten horen er nou echt thuis in een Mai Tai? Deze workshop is geschikt voor iedereen met interesse in de wereld achter de cocktail. Van nieuwkomers tot mensen die graag hun bestaande kennis willen aanscherpen: wij laten zien hoe u met kennis en liefde iets héérlijks inschenkt. 

Een goede cocktail begint met verse ingrediënten, aangevuld met spirits van de beste kwaliteit. Vervolgens zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij ons geen Monin, Karvan Cévitam, of andere bewerkte siroopjes: wij maken alles zélf. Geheel in lijn met onze Cookallure-filosofie gebruiken we, waar mogelijk, verse ingrediënten uit onze eigen tuin. Farm-to-glass dus! Tijdens deze workshop maken we drie cocktails. Bij elke cocktail serveren wij een bijpassend gerechtje

De workshops worden gegeven door bartenders met jarenlange, internationale ervaring in gerenommeerde cocktailbars. 

Deze workshop is ook geschikt voor mensen die geen alcohol drinken. Voor elke cocktail bieden wij een waardig non-alcoholisch alternatief aan. 

De kosten van deze workshop zijn €55,00 p.p. (excl. btw). Dit is inclusief gerechtjes en tafelwater. 

Tijdsduur workshop ⏱️ ongeveer 3.5 uur. 

Een ode aan mijn leermeester 🌶️

Hans Prevoo is een van de meest toonaangevende personen in mijn leven geweest. Een eigenzinnige, markante man met een enorme passie voor eten. Een bevlogen, vrije geest die me alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Helaas zijn die vrije geest en het lichaam van elkaar gescheiden toen hij 61 jaar oud was. Veel te jong. Maar Hans, fijne vent, de herinneringen en al jouw waardevolle lessen nemen ze mij nooit meer af. Proost!